Beans Company

Beans Company is een totaalleverancier voor de koffievoorziening binnen het MKB, die uitgaat van de behoefte van de klant maar vooral kwaliteit voorop zet. Of het nu de kwaliteit van de koffie is, de kwaliteit van de koffie machines of de service die verleent moet worden, bij Beans Company draait het om U.

Beans Company kunt u terecht voor de volgende facetten:

Machines en Apparatuur
Beans Company heeft een uitgebreid assortiment aan koffiemachines samengesteld zodat er voor elke situatie de juiste keus kan worden gemaakt en u verzekerd bent dat elk kopje koffie precies aansluit bij hetgeen u wenst. Of u nu een apparaat wilt hebben voor uitsluitend koffie of een "State of the Art" machine met uitgebreide keuzemogelijkheden tot wel 12 verschillende dranken, bij Beans Company verzorgen wij het voor u.

Service en onderhoud
Onze efficiënt werkende technische servicedienst bestaat uit een aantal goed opgeleide servicemonteurs. Door onze ver doorgevoerde automatisering zijn we snel bij u ter plaatse ingeval van een probleem. Bovendien zijn onze monteurs getraind om storingsproblematiek op een uiterst snelle en adequate wijze te verhelpen. De 1e lijnstoringen worden verholpen door de operator. Indien zich onverhoopt een technische storing voordoet, wordt deze verholpen door onze servicedienst.

Ingrediënten
Beans Company heeft een zeer uitgebalanceerd pakket aan ingredienten, van koffiebonen tot de topping en van suiker tot de koekjes, alles van top kwaliteit. Alle ingrediënten van Beans Company zijn speciaal afgestemd op de aangeboden machines en daarom strekt het de aanbeveling om deze in combinatie met elkaar te gebruiken. indien Beans Company tevens het onderhoud op uw machines uitvoert is het gebruik van de ingrediënten van Beans Company verplicht.