EARTH Coffee

                

 

 

EARTH Coffee is gelanceerd in 2011 in samenwerking met Mocca d'Or, een ambachtelijke koffiebranderij uit Zwolle. EARTH Coffee is een prachtige biologische espressomelange op basis van 100% Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Nicaragua. EARTH Coffee wordt extra langzaam gebrand volgens de Mocca d’Or slowroast methode waardoor een optimale kwaliteit, geur en smaak wordt gegarandeerd. 

De nettowinst uit EARTH Coffee wordt net als EARTH Water geinvesteerd in waterprojecten. Tevens worden via de Mocca d'Or Foundation duurzame projecten in koffieproducerende landen ondersteund die direct van invloed zijn op de verbetering van de leefomstandigheden van de koffieboeren op deze plantages. EARTH Coffee is geschikt voor alle koffievariëteiten en is speciaal ontwikkeld voor horecaondernemers die het belangrijk vinden om, naast een premium koffie te schenken, ook een bijdrage te leveren aan een betere wereld. 

Totaalconcept

Naast de heerlijke bonenmelange is EARTH Coffee verkrijgbaar als filtermelange. Een innovatieve servieslijn en biologische suikersticks maken het concept compleet. Voor het Coffee-to-Go concept heeft Mocca d’Or biologisch afbreekbare kartonnen bekers van EARTH. Om het verhaal achter EARTH Coffee te communiceren richting klanten zijn er mooie tafelkaarten beschikbaar.  

EARTH Coffee weetjes

Voor EARTH Coffee is een speciaal verpakkingsfolie ontwikkeld door Goglio dat geheel past in dit verantwoorde koffieconcept. De verpakkingsfolie bevat geen aluminium of PVDC, is duurzaam, milieuvriendelijk en voldoet aan alle mogelijke kwaliteitseisen. Ook de inkt die wordt gebruikt is vrij van zware metalen. In de kunststoflagen van het verpakkingsmateriaal zit een dun laagje EvoH; hierdoor is de versheid van de koffie optimaal. Daarnaast wordt EARTH Coffee extra langzaam gebrand volgens de Mocca d’Or Slowroast methode. Hiermee wordt optimale kwaliteit en smaak gegarandeerd. 


Change your world..... drink EARTH Coffee